- a Cimelsa construïm servei -
Cimelsa Instal·lacions integrals Cimelsa Instal·lacions integrals Cimelsa Instal·lacions integrals Cimelsa Instal·lacions integrals Cimelsa Instal·lacions integrals

Notícies


Can Periquet

CEIP ubicat a la població de Palau-solità i Plegamans amb una durada en l'execució d'un mes i mig (inici 27-07-2009), lliurada el passat dia 14 de Setembre a on l'activitat del projecte es va centrar en l'execució de les instal·lacions de calefacció, ventilació, recuperació entalpica, instal·lació de plaques solars, fontaneria, sanitaris, producció d'ACS, gas, electricitat, il·luminació, red de terres, TV, veu i dades, megafonia, interfonia, contra incendis, intrusió, parallamps i reg automàtic.


Panell publicitari

Participació de CIMELSA, S.L. en el panell publicitari que Contratas y Obras ha instal·lat a la seva nova seu, en fase de construcció, dins del complex de LA FIRA, ubicat al districte econòmic GRAN VIA de l'Hospitalet.

Els 240.000 euros derivats d'aquesta iniciativa es destinaran integrament a accions d’ambit social.


Estadi Olímpic Lluís Companys

Projecte de adequació de l'Estadi Olímpic de Montjuïc destinat a la millora dels equipaments esportius per als campionats d'Europa d’atletisme de Barcelona 2010


Cimelsa lliura les instal.lacions del Eurofitness Llefià

El passat mes d’octubre, CIMELSA va concloure l’execució de totes les instal·lacions del EUROFITNESS LLEFIÀ ( GRUP UBAE ) situat a la ciutat de Badalona. Es tracta de l’ampliació i modernització d’un important Centre Poliesportiu del barri de Llefià.

Al  tractar-se  d’un projecte d’ampliació, el repte va consistir en realitzar les instal·lacions sense perjudicar l’activitat diària del centre existent. Això va obligar a una tasca prèvia dels nostres enginyers per a desenvolupar un projecte executiu que integrés les noves instal·lacions amb les antigues. També una acurada planificació.

Cal dir que CIMELSA ha realitzat la totalitat de les instal·lacions, tant mecàniques ( Climatització / Fontaneria / Extinció d’Incendis / Producció de ACS / Plaques Solars), com elèctriques ( Mitja i Baixa Tensió / Enllumenat / Detecció d’Incendis / Senyals Débils  i Comunicació).

Al llarg dels anys, CIMELSA s’ha convertit en un referent en la realització d’instal·lacions de Centres Poliesportius i d’oci, com ho confirmen les nombroses referències de Centres en funcionament.

 El Centre de Llefià és el darrer pas.Important:
Consolidant la sensibilització que CIMELSA, SL desenvolupa i manté com a política global d'empresa, ens complau informar que hem obtingut la certificació mediambiental 14001 i la renovació de la certificació de gestió de qualitat 9001

Quadrícula w+m: Disseny i programació web